DOBRODOŠLI U NAŠU VINSKU ZAJEDNICU!

Postije dva načina da učestvijete u životu vinarije u učinite da budemo bogatiji za još jedno prijateljstvo.

Klub vina

Pored vrhunskih vina, dobre energije, pozitivnog stava i strasti prema životnim radostima, svi pravi sastojci lepog života ovde se lako dele sa porodicom i prijateljima. Odmorite se, opustite i uživajte u ponudi koja je, nenametljivo, rezervisana samo za vas. Kao član kluba, imate prvenstvo pri kupovini limitiranih serija vina. Vaše odabrane etikete dostavljamo na kućnu adresu, a sa posebnim zadovoljstvom uručujemo Vam poziv da učestvujete u životu vinarije i prisustvujete jedinstvenim događajima na našim prostorima. Privilegije su brojne i pažljivo osmišljene kako bi ste u svakom trenutku imali našu apsolutnu podršku na Vašem ličnom vinskom putu. Broj članova kluba je ograničen iz razloga održanja beskompromisnog kvaliteta boravka i uživanja naših članova. Zajedno sa nama, gradite novu priču Šapata koja će nas zbližiti i čvršće povezati u dinamičnom okruženju plodne zemlje, ljudi i bogate tradicije!

Vaš formalan pristup započinje preuzmanjem interaktivnog upitnika, popunjavanjem i slanjem na adresu ateljevina@sapat.rs . U najkraćem roku ćemo Vam poslati sve neophodne informacije u vezi Kluba vina, kao i instrukcije za uplatu godišnje članarine u iznosu EUR 500 u dinarskoj protivvrednosti na dan učlanjenja.  

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Klub vina Ateljea vina Šapat.

Registracija

LOYALTY PROGRAM

LOYALTY KLUB je mesto za sve istinske ljubitelje našeg vina. Osmišljen je tako da ponudi posebne uslove kupovine i koriscenja usluga Ateljea vina Šapat.

-          10% popusta na kupovinu vina
-          10% popusta na uslugu restorana u vinariji Ateljea vina Šapat
-          Gratis ISPORUKA petkom (za kupovinu najmanje 1 paketa vina)
-          Mogućnost NOĆENJA U VILI Ateljea vina Šapat (po redovnim cenama)
-          Poziv na PROMOCIJE VINA

 Formular za prijavu i porudžbenica

Hvala vam na ukazanom poverenju.

 

Registracija