„ŠAPAT U BEOGRADU, VINO I SVE UZ VINO“

Atelje Vina Šapat otvorio je svoju prvu prodavnicu vina, čime su na jednom mestu objedinjeni proizvodi i različite usluge namenjene prodaji i uživanju u vinu. U samom centru grada, nalaze se veleprodaja, maloprodaja i kancelarija Kluba vina, u ekskluzivnom prostoru na uglu Ulica maršala Birjuzova i Carice Milice. Želja nam je da se degustacija i kupovina vina po podrumskim cenama omoguci stanovnicima Beograda, podjednako kao da su otišli u vinariju. Atmosfera i duh Ateljea vina prate postavku u ovom objektu i na interesantan način nastavljaju pričanje priče započete na obronku Fruške Gore.

Kompletan asortimana vrhunskih belih, crvenih i roze vina proizvedenih u našoj vinariji, dostupno je u prodavnici, a tu je i raznovrsna oprema koja ide uz konzumaciju vina i upotpunjuje trenutke najvećeg uživanja. Takođe, otvoreni smo za organizaciju mini degustacija, sa maksimumom od 20 učesnika.

Naša kancelarija u okviru prodavnice, poslužiće zainteresovanima i svim ljubiteljima vina, da se bolje informišu o Ateljeu vina Šapat, usluzi i proizvodima, da dobiju mogućnost da kupovinom postanu članovi Loyaty programa, kao i da se učlane u Klub Vina.

Sa radošću vas očekujemo!

Dobrodošli!

Prodavnica

ATELJE VINA ŠAPAT

ugao Carice Milice i Maršala Birjuzova

11000 Beograd, Srbija

GSP: 44.815839, 20.455990

Telefoni za informacije: 069 607 910

Radno vreme: utorka - subote, 10-18.00h
nedelja - ponedeljak, neradni dani

ateljevina@sapat.rs