Restoran Fleur de Sel i ove godine među dobitnicima Wine Spectator Restaurant Award-a
Priznanje prestižnog američkog magazina
Fleur de Sel, prvi restoran u Srbiji koji je dobio Michelin zvezdu, nagrađen je još jednim priznanjem. Drugu godinu zaredom prestižni američki časopis Wine Spectator svrstao ga je među najbolje na svetu prema kvalitetu vinske liste, u okviru prestižnog nadmetanja Wine Spectator Restaurant Awards 2025.
Ovaj restoran, koji posluje u okviru Ateljea vina Šapat, u prestižnom društvu našao se zahvaljujući svojoj bogatoj vinskoj listi sa 500 pažljivo odabranih vinskih etiketa najboljih proizvođača iz celog sveta.
Nagrada potvrđuje poziciju Fleur de Sel-a među vrhunskim svetskim restoranima, čiji vinski program ističe izuzetnu stručnost, selekciju i posvećenost kvalitetu. Osim raznovrsne ponude, naš restoran odlikuje se i izuzetnom uslugom i prezentacijom vinske liste, uz savršeno slaganje fine dining koncepta i vina.
„Naši gosti znaju da u restoranu Fleur de Sel mogu da očekuju spoj izuzetnih vina i vrhunske gastronomije”, naglašava Dušan Vranić, generalni menadžer restorana u okviru Ateljea vina Šapat. „Ova nagrada potvrđuje posvećenost našeg tima i našu strast da gostima pružimo jedno od najkvalitetnijih vinskih iskustava u regionu.“
Zahvaljujući nagradi u kategoriji „Best of Award of Excellence“, Atelje vina Šapat i restoran Fleur de Sel našli su se u vodiču najboljih svetskih restorana, koji svake godine objavljuje Wine Spectator.

